Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Veličina teksta:

POST-KONFERENCIJSKA TURA: ISTRAŽI KONTINENTALNU HRVATSKU

21.09.2011. – 24.09.2011.

OSIJEK – BARANJA – KOPAČKI RIT – VINKOVCI

Kontinentalna Hrvatska obiluje prekrasanim krajolicima te netaknutom prirodom. Pretežito su to nizine koje pružaju potrebne uvijete za lov, ribolov te bavljenje agroturizmon. Ovo putovanje nudi Vam priliku da posjetite najveći grad u Slavoniji – Osijek, prepun zelenila za koje je zaslužno čak 17 parkova koliko ih se nalazi u gradu. Uživati ćete u razgledu parka prirode “Kopački Rit” i njegovoj bogatoj flori i fauni. Dio parka je dobio status Specijalnog zoološkog rezervata pa ćete imati priliku vidjeti razne životinjske vrste. Putovanje završite razgledom malenog slavonskog grada Vinkovaca koji se nalazi u raskošnoj plodnoj i šumovitoj ravnici.

Itinerer:

21.09.2011., Srijeda
Dolazak u Osijek – grad s Arheološkim muzejom čija zbirka pokriva period od petog do petnaestog stoljeća. Smještaj u hotelu (3*). Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

22.09.2011., Četvrtak
Doručak. Razgled grada u pratnji stručnog vodiča. Slobodno vrijeme za ručak. Posjet “Muzeju Slavonije” u pratnji stručnog vodiča. Noćenje.

23.09.2011., Petak
Doručak. Polazak za park prirode Kopački Rit – jedno od najvećih močvarnih područja u Europi. Razgled Kopačkog Rita u pratnji vodiča. Ručak na seoskom domaćinstvu u Baranji. Slobodno vrijeme. Noćenje.

24.09.2011., Subota
Doručak. Polazak za Vinkovce – grad čiji je centar unutar zidina romanskog naselja "Colonia Aurelia Cibalae". Razgled grada s vodičem. Posjet “Gradskom muzeju Vinkovci” u pratnji stručnog vodiča. Slobodno vrijeme za ručak. Odlazak.

* Cijena putovanja uključuje: tri noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu ***; boravišna pristojba; prijevoz klimatiziranim autobusom tokom cijelog putovanja uključujući izlete; turistički pratitelj tokom cijelog putovanja; razgled Osijeka u pratnji vodiča; razgled Vinkovaca u pratnji vodiča; ulaznice za park prirode Kopački Rit i stručno vodstvo; ručak na seoskom domaćinstvu u Baranji; posjet muzejima u pratnji stručnog vodiča.
Cijena putovanja ne uključuje: putno osiguranje (može se ugovorit u agenciji); nadoplata za jednokrevetnu sobu (25,00€); nadoplata za polupansion (15,00€); ručkovi i večere u restoranima (10,00 – 15,00€)
Minimum prijavljenih za realizaciju izleta je 20 putnika. Za sve daljnje informacije molim Vas kontaktirajte nas na
info@icomceca-croatia.com.

zgturistCroatiacro weather