Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Veličina teksta:

POST-KONFERENCIJSKA TURA: DUBROVNIK – BISER JADRANA

21.09.2011. – 25.09.2011.

DUBROVNIK – KONAVLE – ELAFITSKI OTOCI

Duž Hrvatske obale smjestili su gradovi koji će Vas očarati svojim prirodnim ljepotama i atrakcijama. Ovo putovanje nudi Vam priliku da posjetite Dubrovnik - jedan od najlijepših gradova na hrvatskoj obali čija je vrijednost prepoznata od strane UNESCO-a još prije 30 godina. Grad se često naziva “biserom Jadrana”. Vratite se u prošlost kroz tradicionalni konavoski folklor i njihove karakteristične nošnje. Završite  putovanje istražujući pješćane plaže Elafitskih otoka.

Itinerer:
21.09.2011., Srijeda
Dolazak u Dubrovnik – grad mnogih pjesnika, dramatičara, slikara, matematičara, fizičara i drugih učenjaka. Smještaj u hotelu (3*). Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

22.09.2011., Četvrtak
Doručak. Razgled grada u pratnji vodiča. Slobodno vrijeme za ručak. Posjet “Dubrovačkim muzejima” u pratnji stručnog vodiča. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

23.09.2011., Petak
Doručak. Polazak za Konavle – predio posebnih prirodnih ljepota i kontrasta: brdskog i nizinskog, gorskog i krševitog, modrog i zelenog. Cjelodnevni izlet s ručkom na seoskom domaćinstvu. Povratak u Dubrovnik. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

24.09.2011., Subota
Doručak. Elafitski otoci – grupa od 14 otoka i otočića blizu Dubrovnika. Cjelodnevni izlet brodom s ručkom. Povratak u Dubrovnik. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

25.09.2011., Nedjelja
Doručak. Odlazak.

Paket po osobi* 425,00 €

*Cijena putovanja uključuje: četiri noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu ***; boravišna pristojba; prijevoz klimatiziranim autobusom tokom cijelog putovanja uključujući izlete; turistički pratitelj tokom cijelog putovanja; Razgled grada Dubrovnika u pratnji vodiča; izlet u Konavlje i ručak na seoskom domaćinstvu; cjelodnevno krstarenje Elafitskim otocima s ručkom; posjet muzeju u pratnji stručnog vodiča.
Cijena putovanja ne uključuje: putno osiguranje (može se ugovorit u agenciji); nadoplata za jednokrevetnu sobu (25,00€); nadoplata za polupansion (10,00€); ručkovi i večere u restoranima (od 20,00€).
Minimum prijavljenih za realizaciju izleta je 20 putnika. Za sve daljnje informacije molim Vas kontaktirajte nas na
info@icomceca-croatia.com.

zgturistCroatiacro weather