Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Veličina teksta:

PREDKONFERENCIJSKA TURA: KULTURNE I PRIRODNE LJEPOTE HRVATSKE

13.09.2011. – 16.09.2011.
SPLIT – ŠIBENIK – ZADAR – PLITVIČKA JEZERA - ZAGREB

Duž Hrvatske obale smjestili su gradovi koji će Vas očarati svojim prirodnim ljepotama i atrakcijama. Ovo putovanje Vam nudi mogućnost posjete kulturološki i povijesno najznačajnim hrvatskim gradovima – Splitu, Zadru i Šibeniku. Putovanje završite posjetom nacionalnom parku “Plitvička jezera”. Park je pod zaštitom UNESCO-a te je sa svojih 16 jezera i brojim vodopadima jedno od najlijepših prirodnih atrakcija Europe.

Itinerer:
13.09.2011., Utorak
Dolazak u Split – grad koji bi mogli opisati kao “živi muzej”. Smještaj u hotelu (3*). Obilazak grada s vodičem. Slobodno vrijeme za ručak.  Posjet “Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika“ i „Muzeju grada Splita“ u pratnji stručnog vodiča. Slobodno vrijeme. Noćenje.

14.09.2011., Srijeda
Doručak. Polazak za Šibenik – jedno od najznačajnijih hrvatskih humanističkih i renesansnih središta. Razgled grada s vodičem. Slobodno vrijeme za ručak.  Posjet “Muzeju grada Šibenika“ u pratnji stručnog vodiča. Slobodno vrijeme. Polazak za Zadar. Smještaj u hotelu (3*). Noćenje.

15.09.2011., Četvrtak
Doručak. Razgled grada Zadra s vodičem – grada starog 3000 godina koji uvijek teži orginalnosti. Slobodno vrijeme za ručak.  Posjet “Arheološkom muzeju“ i „Narodnom muzeju” u pratnji stručnog vodiča. Slobodno vrijeme. Noćenje.

16.09.2011., Petak
Doručak. Polazak za Plitvička jezera. Obilazak Plitvičkih jezera. Ručak u poznatom restoranu “Lička kuća”. Polazak za Zagreb. Dolazak u Zagreb na vrijeme za prijem dobrodošlice ICOM CECA konferencije.

Paket po osobi* 370,00 €

* Cijena putovanja uključuje: tri noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu ***; boravišna pristojba; hotelsko osiguranje; prijevoz klimatiziranim autobusom tokom cijelog putovanja uključujući izlete; turistički pratitelj tokom cijelog putovanja; razgled gradova Splita, Zadra i Šibenika – svi razgledi u pratnji vodiča; ulaznice za nacionalni park “Plitvička jezera”; ručak u restoranu “Lička kuća”; posjet muzejima u pratnji stručnog vodiča.
Cijena putovanja ne uključuje: putno osiguranje (može se ugovorit u agenciji); nadoplata za jednokrevetnu sobu – hotel u Splitu (42,25€), hotel u Zadru (26,00€); nadoplata za polupansion - hotel u Splitu (15,50€), hotel u Zadru (4,15€); ručkovi i večere u restoranima (10,00 – 15,00€)
Minimum prijavljenih za realizaciju izleta je 20 putnika. Za sve daljnje informacije molim Vas kontaktirajte nas na
info@icomceca-croatia.com.

zgturistCroatiacro weather